Laden container

Eindelijk was het dan zover! Op zaterdag 10 november werd onze eerste container geladen. Na 3 jaar verzamelen konden alle spullen naar Gambia verzonden worden. De bouw is zover klaar, dat er bewaking op het terrein is als de container in Madiana zal arriveren. De school zal 1 september 2019 open gaan. Dus tijd om het meubilair te versturen. Gelukkig kregen we tijdens het laden hulp van fantastische vrijwilligers, wat een toppers! In 4 uur tijd zat al het meubilair, schoolmaterialen, zakken kleding en alle spullen die mensen ons gebracht hebben in de container. De verwachte aankomst zal rond 17 december zijn.

Wij willen alle vrijwilligers bedanken die geholpen hebben op deze zaterdag ochtend.

Ook dank aan:

  • Iedereen die spullen bij ons af heeft gegeven om te verzenden.
  • Firma Verhaak Deurne voor hun schriftjes, potloden en dergelijke.
  • Kinderopvang Spring voor de wipkippen.
  • Stichting Prodas voor het meubilair.
  • Stichting Eenaarde voor het meubilair.
  • Stichting Heart for The Gambia, voor hun adviezen en hulp.]