Marieke Koudijs – Secretaris

Mijn naam is Marieke Koudijs, dochter van Joop en Wilma Martens en mede oprichtster van onze stichting.

In 2010 ben ik via mijn ouders in aanraking gekomen met Gambia. In 2011 ben ik dan ook voor de eerste keer mee gegaan naar Gambia. Het land Gambia en alle inwoners hebben mijn hart gestolen vanwege de puurheid, simpelheid, vindingrijkheid, de kleuren, de eerlijkheid en de fantastische glimlach van de mensen.

Hoe zwaar zij het ook hebben, ze zullen je altijd vriendelijk behandelen. Wetende dat het in Nederland de normaalste zaak van de wereld is dat alle kinderen naar school gaan, is het daar een luxe Om in een goed gebouw les te krijgen van goede leraren.

Samen met mijn ouders hebben we de handen in een geslagen en in Sanchaba 2 lokalen bij gebouwd. Echter werd het ons moeilijk gemaakt door de groeneigenaresse, die de grond weer opeiste voor haar familie. Dit alles heeft er voor gezorgd dat we een stuk grond hebben kunnen kopen in Madiana.

Doordat we deze grond hebben kunnen kopen kunnen wij stukje bij beetje ons “steentje” bijdragen aan een fijnere leerwereld voor de Fantastische. Geweldige kinderen in Madiana en omstreken.